HomeSocietatJesús commemora el Dia Internacional per l'eliminació de la Violència envers les...

Jesús commemora el Dia Internacional per l’eliminació de la Violència envers les dones

El divendres 25 de novembre, Jesús commemorarà un any més el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones amb la xarrada “Mira què m’has fet fer! Factors socioculturals de la violència contra la dona”.

L’acte anirà a càrrec de Sílvia Vilanova Salichs Doctora en Psicología (UAB) i Psicòloga General Sanitària. Codirectora del centre de Psicologia i Creixement Personal Psíquia i corresponsable del Servei d’Atenció Integral LGTBI DE L’Ajuntament de Tortosa.

Esta xerrada pretén ser un espai de reflexió i de visibilització de les violències estructurals que sustenten la violència contra la dona, i que, de tan naturalitzades que arriben a estar dins la societat, així com de la subtilesa que les caracteritza, no les percebem com a tals, i fins i tot, ens poden semblar inofensives o de vegades, gracioses.

L’acte organitzat per l’EMD i amb la col·laboració de l’Associació de Dones tindrà lloc el pròxim 25 de novembre a les 19.30 hores a la Sala Jordi Brull de l’Edifici de la Immaculada i clourà amb la lectura del manifest commemoratiu d’enguany.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + = 7

Últimes notícies