HomeSocietatJesús fa una crida per premiar a tots els seus sanitaris

Jesús fa una crida per premiar a tots els seus sanitaris

Un jurat format per l’alcalde, tots els regidors de l’EMD de Jesús i 2 representants de l’Associació Josep Puig van decidir per unanimitat atorgar el premi Jesusenc de l’Any a totes aquelles persones empadronades a Jesús que formen part del món sanitari, de qualsevol sector professional i centre. El lliurament tindrà lloc el proper diumenge, 3 d’octubre, a les 12.30h a la Pèrgola de Jesús en el marc de la seva festa patronal.

Des de l’EMD es fa una crida a totes les persones empadronades a Jesús que formen part del món sanitari, de qualsevol sector professional i centre, a participar de l’acte.

Per facilitar-ne l’organització caldrà inscriure’s prèviament abans del divendres, 1 d’octubre. Ho podreu fer a través del correu electrònic participa@jesus.cat (indicant nom, cognoms, professió i centre de treball), presencialment a les oficines de l’EMD o al 977.500.735.

Des del 1997 i fins al dia d’avui, només aturat per la pandèmia, primer a través de la Fundació Josep Puig i més tard com associació, els jesusencs i jesusenques han pogut escollir a les persones o entitats que més havien destacat al llarg de l’any, premiant-los amb un guardó que ha acabat adquirint un gran prestigi.

Aprovat en assemblea de l’entitat, aquesta va decidir, a partir d’enguany i per donar-li un nou impuls al premi, cedir els drets organitzatius del Premi Jesusenc de l’Any a l’EMD de Jesús, i com es fa en altres ajuntaments del país, que sigui aquesta l’encarregada de tot el procés des de l’inici fins al final, amb l’acte institucional de lliurament de guardons com un dels actes més emblemàtics de l’agenda anual del poble de Jesús.

L’ Associació Josep Puig seguirà escollint el Premi a la Trajectòria, que serà lliurat en el transcurs de l’acte del Jesusenc de l’Any.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

38 + = 39

Últimes notícies