HomeSocietatJesús promou la campanya 'Jesús Cívic, no la cagues!'

Jesús promou la campanya ‘Jesús Cívic, no la cagues!’

EMD JESÚS // L’EMD de Jesús continua la campanya de civisme que va encetar fa unes setmanes amb el nom ‘Jesús cívic’. Tal com ja es va explicar, tindrà diferents accions per conscienciar la ciutadania de diverses actuacions incíviques. La primera va ser ‘Jesús cívic: cada cosa al seu lloc’ adreçada a minimitzar els efectes dels abocaments no permesos en illes de contenidors, un problema que s’agreuja durant els mesos d’estiu. I ara segueix amb ‘Jesús cívic: no la cagues!” perquè la gent siga conscient de la necessitat de recollir els excrements dels animals tant a la via pública, com a les zones d’esbarjo caní.

Jesús va apostar fa temps per l’erradicació dels excrements als carrers amb la posada en funcionament de dues zones d’esbarjo caní per evitar aquestes conductes incíviques. Malgrat hi ha molta gent que en fa un bon ús, el problema es continua detectant dia a dia i són moltes les queixes que es reben i es gestionen des de l’administració, sovint a través de l’aplicació de comunicació d’incidències Línia Verda.

Cal seguir fent pedagogia de la recollida dels excrements, i des de l’EMD s’ha volgut potenciar una vegada més aquest aspecte en el marc d’aquesta campanya de ‘Jesús cívic’ que inclou diverses actuacions.

L’alcalde Víctor Ferrando explica que “malgrat la implantació de les zones d’esbarjo caní a l’inici del mandat passat, el tema dels excrements d’animals continua sent un problema per al nostre poble, pel que fa a la imatge i també pel que fa a les molèsties que ocasiona a veïnes i veïns. Conscienciar de manera recurrent és necessari i per això duem a terme actuacions d’aquest tipus a nivell informatiu”.

Fem entre totes i tots un Jesús cívic, i siguem totes i tots responsables amb les mascotes i amb les seues deposicions a la via pública. Fem un bon ús de les zones d’esbarjo caní, on també és obligatòria la recollida d’excrements. Siguem responsables i “no la cagues!”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies