HomeSocietatJesús va tancar ahir el seu cap de setmana ‘Anims i avant’...

Jesús va tancar ahir el seu cap de setmana ‘Anims i avant’ amb una capta de 2.840kg d’aliments

BAIX EBRE // El poble de Jesús va tancar ahir el seu cap de setmana ‘Ànims i avant’, amb una programació senzilla que pretenia fer el seu reconeixement a les pubilles i als hereus del 2020 i a la Secció de Festes.

Un dels actes més importants i centrals del cap de setmana, va ser una capta solidària a domicili amb posterior marxa d’agraïment. Dividits en tres blocs, i amb totes les mesures de seguretat, la Secció de Festes va passar per les cases a recollir aliments de llarga durada i en acabar esta primera part, es van concentrar els vehicles al passeig Josep Puig per desfilar i mostrar tot el recollit. A la marxa s’hi van sumar també cotxes d’entitats del poble i també de penyes i colles d’amics. A mesura que els vehicles s’apropaven a les portes del centre parroquial per descarregar els aliments, es va anar prenent consciència de l’allau de solidaritat de l’acte celebrat.

Fet el recompte per part dels voluntaris de Càritas Jesús, que gestionaran esta capta, la xifra arriba a un valor de 2.840kg, entre els quals hi ha 1.098 litres de llet, 306 kg de pasta, 281 kg de llegums cuits, 188 de farina, 181 d’arròs i 175 de sucre. A més, també es van recollir 485 euros.

Les xifres amb ofrenes d’altres anys van arribar als (736 kg l’any 2019 o 978 kg al 2018) i amb recollides d’aliments (971 kg al 2018 o 1.600 kg al 2017), enguany amb un moment de crisi l’entitat descentralitzada aconseguit superar la solidaritat.

Tant mossèn Paco Vives, en representació de la parròquia i de Càritas, com Víctor Ferrando, alcalde de Jesús, fan una valoració molt positiva de l’acte i agraeixen les mostres de solidaritat de les veïnes i veïns per fer front a la crisi sobrevinguda que hem tingut a causa de la Covid-19.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies