HomePolíticaJoan Alginet escollit candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Deltebre

Joan Alginet escollit candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Deltebre

La militància d’Esquerra Republicana de Deltebre ha escollit a Joan Alginet i Aliau per encapçalar la candidatura del partit a l’alcaldia. Alginet, que repeteix com a cap de llista després d’haver liderat el projecte republicà a les eleccions de 2019, llavors amb la coalició Esquerra Republicana – Més Deltebre, ha estat el portaveu del grup municipal durant l’actual legislatura.

Esquerra Republicana presenta un candidat amb experiència institucional i capacitat de gestió pública, com ha demostrat Joan Alginet en l’exercici de la presidència del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) i la gerència del Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre.

Amb el seu lideratge treballaran per presentar un projecte ambiciós per a Deltebre que els permeti seguir amb la línia ascendent que van iniciar el 2019 quan van passar de 2 a 5 regidors i van ratllar els 2.000 vots.“Estem més preparats que fa tres anys, més forts i amb més responsabilitats de govern a tots els nivells. Som la força política clau per tots els reptes que té al davant el nostre municipi” ha expressat Alginet.  “La feina que hem fet des de l’oposició ens legitima per voler guanyar i voler governar Deltebre. Ho farem amb un estil diferent: proper, senzill, que vol abordar d’una vegada els problemes que arrosseguem com a poble, i a més que compta amb el suport decidit de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Tarragona i del Consell Comarcal del Baix Ebre”, ha sentenciat el candidat.

Esquerra Republicana intentarà retornar a l’alcaldia i consolidar la seva hegemonia com a partit guanyador en totes les eleccions celebrades a Deltebre durant el darrer cicle electoral, excepte a les municipals.

Joan Alginet, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració, màster en lideratge per a la Gestió Política i actualment està cursant un màster per a professorat de Secundària i Batxillerat en especialitat de geografia i història. Malgrat la seva joventut, presenta una trajectòria política destacada. Va ser regidor  i tinent alcalde de l’ajuntament de Deltebre entre 2011 i 2014, i el passat mes de novembre va ser elegit president del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT). Alginet ha estat des de ben jove implicat en el teixit associatiu local i vinculat al grup de teatre de la Parròquia Sant Miquel on és actor des de fa molts anys a les representacions de la Passió i dels Pastorets.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 15 = 25

Últimes notícies