HomeSocietatJoan Alginet, nou president del Consorci d'Aigües de Tarragona

Joan Alginet, nou president del Consorci d’Aigües de Tarragona

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha designat a Joan Alginet com a nou president del Consorci d’Aigües de Tarragona, en substitució de Xavier Royo.

El CAT és un ens amb personalitat jurídica pròpia, sense ànim de lucre, que capta, tracta i distribueix aigua potable a ajuntaments i indústries consorciades.

Els estatuts del CAT estableixen la composició de l’Assemblea General i disposa que la representació de la Generalitat està formada per 9 representants, dels quals 2 són proposats per les comunitats de regants.

Finalment, pel que fa al Consell d’Administració del CAT, del qual n’han de formar part, a més del president, dos representants de l’Administració de la Generalitat membres de l’Assemblea, el Departament ha designat, a més de Joan Alginet, el canareu Josep Manel Martí.

El deltebrenc Joan Alginet  és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en lideratge per a la Gestió Pública per la UAB; actualment, està cursant el Màster en Formació del professorat d’Educació Obligatòria, Batxillerat i Formació Professional.

És gerent del Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre. Exerceix el càrrec de president del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre des del 2019 i també és regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya a Deltebre des del 2011.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies