HomeEsportsFutbolJoan Barber脿 a la Fanecada d'Alcanar: "es hora d'ajudar a gestionar els...

Joan Barber脿 a la Fanecada d’Alcanar: “es hora d’ajudar a gestionar els suports necessaris per restablir la normalitat”

L’Ajuntament d’Alcanar avui ha rebut la visita del representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barber脿, i de personal t猫cnic del Departament d’Esports de la Generalitat.

Jordi Bort, regidor d’Esports, i personal t猫cnic de l’Ajuntament els han acompanyat a la zona esportiva m茅s afectada, la Fanecada, on les pluges han causat unes afectacions molt importants al camp municipal i a les zones adjacents.

Les conclusions dels especialistes conclouen que amb molta probabilitat el camp s’haur脿 de refer de nou perqu猫 est脿 greument afectat. A hores d’ara els Serveis T猫cnics municipals estan redactant un informe de danys que faran arribar a la Generalitat.

Jordi Bort explica que el camp es troba聽“en una situaci贸 complicada que ens obligar脿 a fer molts esfor莽os. Necessitem suport de Presid猫ncia, des d’on penja el Departament d’Esports”.

El tamb茅 primer tinent d’alcalde afirma que聽“Barber脿 des del primer moment s’ha interessat per veure les instal路lacions, per貌 no hem pogut fer la visita fins avui perqu猫 hem at猫s les afectacions a persones i vies que l’emerg猫ncia de l’1 de setembre 聽va deixar“.

De moment s’han reubicat els diferents entrenaments del camp de la Fanecada a instal路lacions de poblacions ve茂nes. El regidor ha volgut donar “les gr脿cies als municipis que els han acollit”.聽I a tots i totes les esportistes que de moment no poden entrenar elsanima聽“a seguir les vostres rutines d’entrenament amb la m脿xima normalitat possible”.

El nou delegat territorial d’esports de la Generalitat de Catalunya a l’Ebre, Joan Barber脿 ha declarat “hem recollit en primera persona els greus danys ocasionats pel temporal DANA del passat dia 1 de setembre i ara es l’hora d’ajudar a gestionar els suports necessaris per restablir la normalitat i que es puga tornar a la vida quotidiana, els entrenaments i partits que ara mateix no es poden realitzar degut a les incid猫ncies provocades pel temporal“.

D’altra banda, El Centre Esportiu Municipal la FANECADA ha anunciat que en les pr貌ximes setmanes reactivar脿 tots els serveis de la instal路laci贸 que inclouen, entre altres, piscina, pistes de p脿del o gimn脿s. Mentre la instal路laci贸 estiga tancada al p煤blic, el CEM posa a la disposici贸 dels usuaris i usu脿ries el servei d’atenci贸 al p煤blic a la recepci贸 del centre i el servei d’atenci贸 telef貌nica en horari de 9 a 19鈥痟, de dilluns a divendres. A m茅s, avui mateix s’ha reactivat el proc茅s d’inscripci贸 a les escoles esportives de nataci贸 i p脿del per ordre d’arribada.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 62 = 63

脷ltimes not铆cies