HomePolíticaJoan Castor Gonell escollit pel PSC com a diputat Provincial

Joan Castor Gonell escollit pel PSC com a diputat Provincial

En l’assemblea de regidores i regidors electes, celebrada ahir, Joan Castor Gonell va ser escollit per representar el PSC a la Diputació de Tarragona. Va comptar a l’aval de totes i tots com a reconeixement per la feina feta a l’anterior mandat com a diputat provincial i que ara des del govern de la Diputació, tindrà tasques de govern en què podrà ser més decisiu per la gent de l’Ebre. Per la seua banda Joan Castor Gonell va agrair la confiança dipositada amb ell.

En la mateixa assemblea van ser escollits els representants del PSC als quatre Consells Comarcals. Per primera vegada el PSC estarà present als governs de tots els Consells Comarcals de les Terres de l’Ebre.

Joan Castor Gonell va nàixer el 1968 , està casat i té dos fills. Ha estat alcalde Sant Jaume, president del Consell Comarcal del 2009 al 2011, president del COPATE, (Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre). Actualment, és representant de la Federació de Municipis a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, i és diputat provincial  des de l’any 2019,

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 25 = 27

Últimes notícies