HomeSocietatJoan Marc Margalef, nou president de la Jove Cambra Internacional de Terres...

Joan Marc Margalef, nou president de la Jove Cambra Internacional de Terres de l’Ebre

L’entitat Jove Cambra Internacional de Terres de l’Ebre, va celebrar el passat gener al Casal Cívic d’Amposta l’Assemblea de traspàs de poders. D’aquesta manera, l’ampostí Joan Marc Margalef agafava el relleu a la presidència de la junta sortint.

L’objectiu del nou equip liderat per Joan Marc Margalef és incentivar i empoderar a tota la joventut de les Terres de l’Ebre, tant la que viu aquí, com la que viu fora, a participar en el desenvolupament d’un futur millor, per potenciar l’economia, la cultura, les tradicions i crear una societat millor i sostenible al nostre territori.

Activitats com la neteja de la platja de la Punta de la Banya, sopars multiculturals, tasts solidaris de vins amb APASA, la presentació del llibre “Dona Poesia” juntament amb Mar de Fora, programes nacionals com “Jove Talks” o internacionals com els “Creative Young Entrepreneur”, aliances amb altres països com Mèxic o Colòmbia i un llarg etcètera avalen aquesta entitat com un mitjà per fer de les Terres de l’Ebre, una demarcació puntera, més rica i reconeguda.

En l’acte també es va dur a terme els canvis en els càrrecs que conformen la junta directiva de l’entitat: Roger Pedret, vicepresident; Mercè Adell, tresorera; Gerard Vidal, secretari i Noelia Moliner, assessora legal.

La Jove Cambra Internacional és un instrument posat a l’abast de la capacitat i iniciativa dels seus membres per tal de potenciar les habilitats de lideratge, l’assumpció de responsabilitats, el compromís social i l’esperit emprenedor dels mateixos mitjançant el desenvolupament de projectes per la comunitat, la ciutat i la societat.

La JCI Terres de l’Ebre va néixer al 2018 de la mà de la rapitenca Georgina Matamoros, qui també va prendre el càrrec de presidenta de l’entitat a nivell de Catalunya el mes passat, fet que fa palesa l’aliança ebrenca més enllà de les quatre comarques que avarca a nivell territorial. “Los joves ebrencs tenim molt a dir, i tant si vivim al terreno com fora, lo sentiment de pertinença no el perdem, ben al contrari” declara Joan Marc.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies