HomeSense categoriaJordan insta al Govern de la Generalitat a construir una nova escola...

Jordan insta al Govern de la Generalitat a construir una nova escola al barri de Remolins

TORTOSA // Ara fa un any el ple municipal va aprovar una moció de Movem Tortosa que instava a la construcció d’una nova escola a Remolins. L’escola s’ha de fer realitat a partir de la col·laboració de l’ajuntament, que ha de cedir els terrenys, i la Generalitat que ha de tenir la voluntat real de construir un nou equipament a la ciutat.

Per esta raó, Jordi Jordan com a diputat de Movem Terres de l’Ebre i mitjançant el grup parlamentari d’En comú Podem, ha registrat una proposta de resolució al Parlament que pretén portar a debat la necessitat d’una nova escola al barri de Remolins a la institució que realment té les competències per fer-lo realitat a partir de l’acord ja pres al plenari municipal.

La proposta, que s’ha de debatre dins la comissió d’educació del Parlament, insta totes les forces polítiques en l’àmbit català a iniciar els tràmits necessaris per a la seua construcció. Jordi Jordan, com a responsable de l’àrea d’educació del grup parlamentari ha definit aquesta actuació de “molt important per dos motius, per una banda considerem que l’edifici actual està obsolet des del punt de vista del que és necessari en una escola del segle XXI: instal·lacions, superfície, construïda a la postguerra i encaixonada entre el barri de Sant Jaume i Remolins, és molt difícil que done resposta a les necessitats educatives actuals. L’altre motiu és que pensem que el barri de Remolins mereix un nou equipament que facilitaria una millora des del punt de vista urbanístic i social”.

En este sentit Jordan remarca “a ningú se li escapa que l’escola de Remolins és una escola d’alta complexitat i per tant, el fet de construir una nova escola vinculada al campus de la URV, sobretot a les especialitats d’infantil i primària facilitaria la transformació de l’escola i donaria resposta a les necessitats educatives de famílies que viuen al barri”. “Estes són les raons que ens impulsen a treballar perquè siga una realitat en els pròxims anys” reitera.

A més de demanar una nova escola per al barri de Remolins, la proposta també reclama unes obres de manteniment per a l’escola actual, tenint en compte que un nou edifici no serà una realitat a curt termini, recollint així les necessitats exposades per la direcció del centre.

 

Movem Terres de l’Ebre també signa la proposta per un nou hospital a Tortosa 

El diputat ebrenc ha anunciat també que s’adhereix a la proposta de resolució que ha presentat recentment el partit socialista en relació amb el nou hospital, signant la proposta i confirmant el vot favorable de la seua formació. En este sentit, Jordan ha explicat “la raó és sumar esforços i no entrar diferents propostes de resolucions amb la intenció de portar-ho a debat al Parlament. Des de Movem sempre hem defensat la construcció d’un nou hospital i no l’ampliació de l’actual, que considerem insuficient i un error històric i estratègic que no permet el creixement de l’hospital que necessita el territori, a més de no solucionar els problemes d’accessibilitat.”

En relació amb el nou hospital, Jordi Jordan ha afegit que “no hi ha cap proposta de viabilitat, sembla que només va ser una proposta de cara a les eleccions. Ara que tenim un nou govern a la Generalitat, posem damunt la taula la necessitat d’aquest nou equipament. Per tant, signem la proposta i hi votarem favorablement, com no podia ser d’altra manera”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 23 = 28

Últimes notícies