HomePolíticaJordi Jordan reclama al conseller de Salut l’inici del pla funcional del...

Jordi Jordan reclama al conseller de Salut l’inici del pla funcional del nou hospital

El diputat i alcaldable tortosí Jordi Jordan va registrar dimecres al Parlament de Catalunya una bateria de preguntes adreçades al departament de Salut i relacionades amb el futur nou hospital de Tortosa. Jordan va explicar que després de la reunió mantinguda al matí amb la Plataforma pel Nou Hospital “no es veu gens clara la priorització de la Generalitat en la construcció del nou centre sanitari“. És per això, que amb el seguit de preguntes vol aclarir com més prompte millor aquesta qüestió.

En primer lloc, l’alcaldable va interpel·lar la conselleria de Salut sobre els terrenys que ara fa uns mesos va proposar l’Ajuntament per tal que es construeixi el nou centre hospitalari. Jordan vol saber si són viables i adequats per a construir-hi aquest tipus d’equipament.

Encara relacionat amb la construcció del nou hospital, el diputat ha demanat a la conselleria com es troba l’elaboració del seu pla funcional. Jordan va recordar que el seu partit En Comú Podem i el govern van acordar incloure una partida de mig milió d’euros per a la seua elaboració. En aquest sentit, el diputat vol saber si el pla ja s’ha començat a redactar, quin cost econòmic tindrà i si es preveu la participació de la ciutadania en la seua elaboració, incloent-hi la Plataforma per al nou hospital de les Terres de l’Ebre.

El diputat i alcaldable per Movem Tortosa-PSC, Jordi Jordan, també va plantejar al conseller els seus dubtes sobre l’ampliació prevista de l’actual Hospital Verge de la Cinta. Jordan va demanar si el govern ja disposa de l’informe favorable de Patrimoni, per les possibles afectacions de l’obra a les muralles i fortificacions de la zona. Així mateix, el diputat interrogava el govern sobre l’encaix d’unes obres d’ampliació valorades en més de 40 milions d’euros i amb un ús mínim de 10 anys, amb la construcció del nou hospital, “cal invertir més de 40 milions per a després iniciar el projecte d’un nou hospital?” va acabar preguntant Jordan.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

36 + = 41

Últimes notícies