HomeEducacióLa Terra Alta explica el seu model de desenvolupament més recent a...

La Terra Alta explica el seu model de desenvolupament més recent a estudiants interuniversitaris

Una trentena d’estudiants del màster interuniversitari en Planificació, Governança i Lideratge Territorial de la Universitat Rovira i Virgili van visitar ahir dimecres la Terra Alta per conèixer el model de desenvolupament que ha seguit la comarca en els darrers anys.

A la seu del Consell Comarcal i de la mà dels tècnics de l’ens i de la gerent del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, els participants van conèixer i es van interessar per les accions dutes a terme en el marc de les diverses iniciatives Leader a la Terra Alta, així com el model de desenvolupament turístic que ha seguit la comarca de forma més recent.

Els estudiants han complementat la seva estada a la comarca amb visites en diferents cellers i als Espais de la Batalla de l’Ebre.

D’aquesta manera, la Terra Alta s’ha convertit en un dels territoris escollits per donar a conèixer el seu model de desenvolupament durant l’estada que els alumnes realitzen a les comarques tarragonines, ja que en ser un màster interuniversitari, hi participen estudiants de les universitats de Granada, Màlaga i de la mateixa Rovira i Virgili de Tarragona.

El màster interuniversitari en Planificació, Governança i Lideratge Territorial té com a objectiu formar, de manera multidisciplinària, professionals i investigadors en el camp de l’ordenació, planificació i gestió del territori, perquè adquireixin habilitats i coneixements per encarar els reptes territorials i propiciar un desenvolupament sostenible. També permet especialitzar-se en planificació territorial estratègica (projectes de desenvolupament local, urbanisme o mobilitat), així com en l’anàlisi prospectiva d’escenaris.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies