HomeMedi AmbientJornada a Campredó coincidint amb el Dia Mundial de les Zones Humides

Jornada a Campredó coincidint amb el Dia Mundial de les Zones Humides

Coincidint amb el Dia Mundial de les Zones Humides, l’Ajuntament de Campredó organitza el diumenge 2 de febrer una jornada dedicada al Medi Ambient, amb un seguit d’activitats amb l’objectiu de donar a conèixer amb una mica més de detall la biodiversitat, relleu i medi que envolta a Campredó.

En la jornada s’inclouen les xarrades divulgatives a càrrec de docents i estudiants de la Universitat de Barcelona, La restauració d’espais miners de Montse Jorba; La importància dels aiguamolls i les zones humides d’Oriol Calvet; El projecte LIFE Restclay de José Maria Gómez (CEMEX) i els tallers La vegetació de les llacunes de Josep Maria Ninot; Els amfibis. Com els podem reconèixer?, de Sergi Romea; Els ocells vinculats a les llacunes. Identificació visual i sonora, d’Humbert Salvadó i Manolo Sánchez (ornitòleg local), i Els ratpenats. Com són i com viuen. Per què hem de protegir-los? de Jordi Serra.

L’activitat començarà a les 9 hores amb el punt de trobada a l’inici del camí de la Roca Corba, passat Argilers Bikepark. Explotació Pastor, finalitzant a les 13.30 hores amb una passejada entre les explotacions Pastor i Aurora, durant la qual s’aprofitarà per a recollir deixalles per la zona, amb parades per a fer xarrades i desenvolupar els tallers previstos. A l’explotació Aurora es col·locaran caixes niu en les pinedes properes i es faran les darreres activitats dels tallers.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies