HomeEsportsJosep Baiges, Ernesto Franquet i el Club Tir Flix protagonistes al Campionat...

Josep Baiges, Ernesto Franquet i el Club Tir Flix protagonistes al Campionat de Catalunya de pistola lliure

ESPORTS // Josep Baiges va obtenir la medalla de plata al Campionat de Catalunya de pistola lliure i primera fase de la Copa RFEDETO C. Tendido, disputat a les instal·lacions de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya al Mollet del Vallès. El tirador tortosí del CT Montsià, va finalitzar en segon lloc amb 508 punts (84-88-80-85-86-85), només superat per Francisco Cabrera (CT Sabadell), amb 525. La tercera posició va ser per Francisco Javier Camacho (CT Barcelona), amb 503, en sèptima es va classificar Juan A. Herrerias amb 470.

En la competició de veterans Ernesto Franquet (CT Flix), va finalitzar també en segona posició amb 498 punts (87-83-86-82-81-79), per darrere de Juan Peláez (CT Barcelona), amb 502. La tercera posició va ser per a Carles Riera (CT Mataró), amb 485. José Sancho (CT Montsià), amb 458 i Xavier Miró (CT Flix), 454, van ocupar la sèptima i novena posició respectivament.

Per equips es va emportar la victòria el CT Barcelona amb un total de 1498 punts amb Francisco Javier Camacho, Samuel Salvador i Juan Peláez, amb segon lloc amb 1422 punts, per als components del Club Tir Flix amb Ernesto Franquet, Xavier Miró i Juan A. Herrerias