HomeEsportsJosep Betalú a pel quart triomf consecutiu de la Titan Desert

Josep Betalú a pel quart triomf consecutiu de la Titan Desert

Josep Betalú es prepara per afrontar de nou el repte de la Titan Desert, prova en la qual intentarà aconseguir la que seria la quarta victòria consecutiva.

El ciclista ampostí ha començat de forma positiva la temporada, amb meritòries victòries en la gira per Centreamèrica i la MediterraneanXtrem. L’últim test abans de començar l’aventura pel desert, ha estat la prestigiosa prova de la Volcat, que en 15è aniversari va atraure al voltant de 1000 ciclistes de tot el món. Els quals la meitat aproximadament van poder finalitzar les quatre etapes disputades en quatre dies, de què va constar la prova, que va transcorre pels singulars paratges de la Catalunya central, passant per varietat de paisatges i territoris, amb seu única a Igualada, des d’on es va donar el tret de sortida de cada etapa i també es va viure l’emoció de l’arribada.

Josep Betalú (BMC Arpo Speedsix), va finalitzar en novena posició, amb un temps de 8:35:15 a 10:40 de Hans Becking (DMT Racing Team By Marcon), vencedor de la prova. Al final Betalú va acabar bastant satisfet “he aconseguit el resultat que esperava, conscient que competien corredors amb millor ritme, he finalitzat amb bones sensacions i assimilant molt bé els esforços, ara toca pensar en el següent repte amb la tranquil·litat d’haver fet bé la feina”.

La Titan Desert comença aquest diumenge amb la primera etapa, amb sortida i arribada a Merzouga i finalitzarà el divendres 3 de maig a El Jorf. Seran sis etapes amb més de 600 quilòmetres, a recórrer en sis dies, creuant els paratges més atractius i espectaculars del Marroc.