HomeEsportsJosep Betalú, després de guanyar l'última etapa, acaba quint i Pau Marzà...

Josep Betalú, després de guanyar l’última etapa, acaba quint i Pau Marzà octau a la Titan Desert 2021

Ha tornat a demostrar la seua qualitat en la majoria d’etapes, però el contratemps que va patir en la primera etapa, va deixar a Josep Betalú amb molt poques opcions de poder revalidar el títol de campió. El ciclista ampostí va entrar més de mitja hora després del suís Konny Looser, a causa d’una punxada ocasionada per un clau que va afecta el seu pneumàtic.

Després ha aconseguit el primer lloc en dos etapes i ha pogut escalar posicions fins acabar en el quint lloc. El triomf ha estat per al suis Konny Looser (Stoll Racing Busered by ETL GDS), amb un temps de 23:46’02”, seguint en segon lloc per Haimar Zubeldia, (Krypteia 1), 23:50’09”, i tercer Guillem Muñoz (BMC Tbelles by Kalas), 23:50’40”. Quint ha estat Josep Betalú (KH7), 24:24’29”, i octau Pau Marzà, 25:04’52”.

Pel que fa a la resta d’ebrencs, han obtingut el fòssil per finalitzar la prova, Raul Cano Terres de l’Ebre), en el lloc 159, 39:11”07″; Joan Josep Callau (Independent), 160, 39:14’23”, i Yago Forés (Tortosa Globbers), 172, 40:48’35”. Han finalitzat un total de 288 bikers, amb 34 que no han pogut acabar la prova, incloent-hi Lucas Forés (Fabregues Bicicletes).

Kenny Looser i Ariadna Ródenas acaben d’escriure el seu nom en el llibre d’or de la Titan Desert. Tots dos debutants, s’han proclamat campions d’una de les edicions més completes i dures de la història d’aquesta cursa per etapes. Per aconseguir-ho, han hagut de recórrer 640 quilòmetres de muntanyes, dunes, rius, sorra, roques i paisatges idíl·lics pels que ells i altres 423 corredors van començar fa sis dies una de les experiències esportives que recordaran tota la vida.

Betalú guanya la sexta etapa

Pel que fa a l’ùltima jornada. Josep Betalú s’apuntava el seu segon triomf parcial, creuant la meta en solitari amb un temps de 2:25’10”, El xertolí Pau Marzá ha entrat en quart lloc amb 2:26’24”. Lucas Forés, 114, 3:30’32”; Yago Faura el 162, 3:56’13”; Joan Josep Callau, 166, 3:56.20″, i Carlos Cano, 188, 5:18’22”.

L’edició 2022 de la Titan Desert ja té dates. Se celebrarà del 8 al 13 de maig i les inscripcions s’obriran aquest dilluns 18 d’octubre amb un preu promocional