HomeEsportsJosep Betalú finalitza en tercer lloc a la Copa Endurance Campionat Nacional...

Josep Betalú finalitza en tercer lloc a la Copa Endurance Campionat Nacional BTT Marató de Costa Rica

AMPOSTA // Josep Betalú va ocupar la tercera posició a la quarta prova de la Copa Endurance-Campionat Nacional MTB Marató de Costa Rica, prova de 55 quilòmetres amb 2100 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada a El Rodeo, en una ruta que requeria molta estratègia de carrera, amb Combinació de Terrenys i recorregut atractiu, amb “túnels” d’arbres, rius, pujades, baixades, plans i pujades, submergits en paisatges extremadament bonics.

El primer a la meta va ser Jonathan Quesada (Kairos Spceialized Mecatronics), amb un temps de 2:41:29. En Segon lloc a 13 segons va entrar Carlos Herrera (7C CBZ Economy), Mentre el ciclista amposti, que tornava a la competició oficial després de dir disputar la Titan Desert, va entrar en tercera posició a 38 segons del campió