HomeComunicacióJosep Pitarch, nou Cap d’Informatius de Canal Terres de l’Ebre

Josep Pitarch, nou Cap d’Informatius de Canal Terres de l’Ebre

El periodista rapitenc Josep Pitarch López és des d’aquesta mateix setmana el nou Cap d’Informatius de Canal Terres de l’Ebre. Substitueix al també periodista rapitenc Dani Sainz de Aja, qui s’incorpora com a redactor de societat a Catalunya Ràdio.

Josep Pitarch (Sant Carles de la Ràpita, 1971) es va incorporar a la redacció de Canal Terres de l’Ebre ja fa tres anys, i en els últims mesos ha estat el guionista de la sèrie DE SOL A SOL, actualment en emissió a totes les televisions locals de Catalunya.

També ha estat el creador i primer editor-presentador del magazín radiofònic Al Dia Terres de l’Ebre (premi Ràdio Associació), que s’emet per vull emissores municipals ebrenques; i desprès va assumir l’edició i presentació de l’informatiu de capçalera, L’Ebre Notícies, on fins ara era el responsable de la secció L’Entrevista. Serà en la nova temporada que comença al setembre quan es tornarà a fer càrrec de L’Ebre Notícies.

En nou Cap d’Informatius té una llarga experiència en l’àmbit de la televisió local, i també de la ràdio (responsable d’informatius de Ràdio Ràpita, corresponsal de COM-ràdio i cap d’informatius d’Onda Cero Rambla a Tortosa). I als anys vuitanta i noranta va formar part de la primera etapa de Canal 21. Ja més tard (2003-2015 va dedicar-se a la política municipal, on va ser ap de llista i alcalde en funcions del seu municipi, i responsable de l’àrea de mitjans. Periodista, escriptor i historiador (va deixar la política ja fa uns anys), és un dels periodistes en actiu amb un millor currículum. De fet, no ha deixat d’escriure i publicar llibres, un dels quals, Deslliureu-nos de qualsevol mal (Cossetània, 2018), va ser primer premi de narrativa Juan Sebastià Arbó (2017).

Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat Rovira i Virgili, també és autor de La colonització del Delta de l’Ebre i la seva reglamentació en el darrer terç del segle XVIII (Institut d’Estudis Rapitencs); Les salines del delta de l’Ebre a la baixa edat mitjana (Columna-Tresmall); La Guerra Civil a la Ràpita (Institut d’Estudis Rapitencs) junt a Paco Carles; i Fills d’un somni perdut. La fundació de la Nova Població de Sant Carles de la Ràpita (Quorum Llibres, novembre de 2017); i Apuntes para una historia naval del Puerto de Los Alfaques (Port de Tarragona).

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies