HomePolíticaJunts per Batea argumenta que "encara les municipals amb il·lusió amb Grau...

Junts per Batea argumenta que “encara les municipals amb il·lusió amb Grau de cap de llista”

Junts per la Terra Alta aconsegueix quadrar el cercle i es converteix en el partit amb més llistes presentades a la Terra Alta. Concretament, Junts es presenta a tots els municipis terraltins, excepte a Caseres. Aquest últim municipi va estar a punt de tancar llista de Junts fins l’últim moment que va caure per motius aliens al partit.

La quadratura del cercle es va obtenir amb la presentació de la candidatura a Batea. Una llista treballada amb molta discreció, però amb molt d’esforç pel president local, Joan Batiste. “Estic molt content, després del gran treball fet per la secció local de Junts, i el president de la comarca, Joaquim Miralles, hem aconseguit elaborar una llista molt competitiva, podem ser la sorpresa de la jornada electoral” afegia el president local de Junts.

D’aquesta manera, el cap de llista de Junts per Batea és Josep Grau Pallarés, de 54 anys, xofer de professió i apassionat de la música. Josep Grau, un cop presentat a la militància, comentava “en primer lloc, vull agrair a Junts i a totes les companyes i companys que conformem la llista, l’oportunitat que m’han brindat per poder encapçalar la llista i ser el cap visible a les eleccions municipals de Batea“.

Encaro aquest projecte amb molta il·lusió i moltes ganes, però no ho faré sol, hi ha un gran equip humà al darrere. Estic convençut que el treball en equip sempre és millor que el treball individual, és per això que el projecte de canvi que vull encapçalar està basat en la capacitat col·lectiva i el treball col·laboratiu” afegia Grau a la reunió de militants.

El fet és que la llista presentada per Junts a Batea “ha estat una gran sorpresa per diversos motius. La primera, per la dificultat que comporta elaborar una llista a aquest poble de la Terra Alta; l’altra, que ha presentat una llista renovada i amb la incorporació de molta joventut a la candidatura“. Tal com Grau indica “un grup amb persones preparades, disposades a assumir reptes, acostumades a treballar en equip, amb vocació de servei i, a més, amb una llista cremallera que garanteix la paritat, això és gairebé impossible i nosaltres ho hem aconseguit”.

Durant l’acte de presentació a la militància, el candidat Grau va donar una pinzellada de les seues línies d’actuació si assoleixen guanyar les eleccions. Ell mateix afirma “és el moment de construir un projecte d’acord amb els canvis que vivim en l’àmbit econòmic, social, cultural i demogràfic. És per això que hem creat un programa tenint en compte tots aquests factors“.

Cal dir que la proclamació de Grau com a candidat “ha donat ales a la militància local i els ha carregat de moral i il·lusió“. Per això, aspiren a obtenir uns resultats mai vistos per part de Junts a Batea, “deixant molt clar que el seu objectiu principal és recuperar tot allò que han anat perdent aquests darrers anys per manca d’implicació del govern municipal i que tant defineixen la identitat de Batea” comentaven des de la candidatura.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + = 6

Últimes notícies