HomePolíticaJunts per Catalunya aconsegueix l’aprovació al Congrés de la ‘motxilla austríaca’ per...

Junts per Catalunya aconsegueix l’aprovació al Congrés de la ‘motxilla austríaca’ per acabar amb la dualitat del mercat de treball

TERRES DE L’EBRE // El Congrés ha aprovat aquest divendres una esmena de Junts per Catalunya per acabar amb la dualitat del mercat de treball. De forma inesperada, la comissió ha validat la iniciativa defensada pel diputat Ferran Bel, després d’un error en la votació per part de Podemos.

L’esmena aprovada aconsegueix una reivindicació històrica de la formació, i queda redactada de la següent forma: “Als efectes de reduir la dualitat del mercat de treball, per als nous contractes s’articularà un sistema consistent en un fons de capitalització per als treballadors nodrit de les aportacions empresarials mensuals en funció del salari, que el treballador podrà fer efectiu en els supòsits de l’acomiadament, canvi d’empresa o jubilació; és a dir, el que s’anomena motxilla austríaca”.

Bel assegura que, tal i com diu el text de l’esmena, les aportacions en aquest fons de capitalització “no les faran els treballadors, sinó que seran aportacions empresarials. Això pot permetre millorar la contractació fixe i la competitivitat de les empreses”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 61 = 70

Últimes notícies