HomePolíticaJunts per Tortosa assegura que compleix la normativa electoral, "com demostra la...

Junts per Tortosa assegura que compleix la normativa electoral, “com demostra la resolució de la Junta Electoral”

Davant la denúncia presentada durant les últimes hores per una formació política contra Junts per Tortosa, “volem reiterar que la nostra formació compleix escrupolosament els criteris que marca la normativa electoral. Així ho demostra, també, la resolució emesa aquest matí per la Junta Electoral de Zona (JEZ), que ha DESESTIMAT i ARXIVAT la denúncia, atès que els fets denunciats no constitueixen cap infracció” asseguraven des de Junts per Tortosa.

Seguien dient que “Lamentem l’intent d’aquesta formació política per tal d’intentar desprestigiar la candidatura de Junts per Tortosa i carregar contra l’alcaldessa i candidata a la reelecció a través de desacreditacions, ja que la Junta ha establert que no contravenen els preceptes definits per la LOREG. No només això, sinó que la mateixa formació política que ha presentat la denúncia ha volgut donar difusió al tema amb una convocatòria de premsa davant els mitjans locals, sense ni tan sols esperar a conèixer la resolució de la Junta Electoral de Zona que, com insistim, ha desestimat la qüestió perquè no s’ha incomplert cap normativa” asseguraven des de la formació que encapçala Meritxell Roigé.

D’altra banda, és simptomàtic que aquesta formació política centri les seues accions de denúncia cap a Junts per Tortosa, pel fet que l’alcaldessa hagi utilitzat el seu correu electrònic personal, com tenen també tots i cadascun dels regidors i regidores de l’Ajuntament de Tortosa” continuaven dient des de Junts que a més afegien que “Amb tot, Junts per Tortosa tornem a insistir en demanar a totes les formacions que la campanya electoral es dugui a terme amb el necessari respecte entre les diferents opcions polítiques i centrant l’atenció a explicar els projectes que tenim per a Tortosa. Per part de Junts per Tortosa la nostra serà una campanya en positiu allunyada de mentides i intents de desprestigiar als candidats. Per la qual cosa, insistim una vegada més a demanar joc net a la resta de formacions polítiques” sentenciaven des de la formació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

26 + = 34

Últimes notícies