HomeInfraestructuresJunts per Tortosa ha valorat positivament que la CHE confirmi que el...

Junts per Tortosa ha valorat positivament que la CHE confirmi que el nou hospital es pot construir a Ferreries

Junts per Tortosa ha valorat positivament les declaracions que este mat铆 ha fet la presidenta de la Confederaci贸 Hidrogr脿fica de l鈥橢bre (CHE), Maria Dolores Pascual, en un acte al Col路legi de Periodistes de les Terres de l鈥橢bre a Tortosa.

La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roig茅, ha assegurat que 鈥la CHE ha confirmat el que nosaltres vam dir: que la normativa que regula el r猫gim hidr脿ulic, i en concret el flux preferent, permet la construcci贸 del nou hospital a Tortosa als terrenys que vam adquirir des del govern municipal al desembre del 2022鈥.

Roig茅 ha recordat que “l鈥檈ntrada en vigor, este mes de setembre, de la modificaci贸 del reglament del flux preferent, que regula el domini p煤blic hidr脿ulic i estableix la inundabilitat dels terrenys, refor莽ava encara m茅s la viabilitat dels terrenys del Pla Parcial Cam铆 de Roquetes que l鈥橝juntament va oferir al departament de Salut“. La portaveu de Junts per Tortosa s鈥檋a adre莽at a totes aquelles veus que van q眉estionar la viabilitat dels terrenys, especialment el senyor Jordan i la senyora Lleix脿. 鈥Esperem que ara ning煤 m茅s sembri dubtes sobre la idone茂tat dels terrenys i es posin a treballar. Cal agilitzar els tr脿mits per fer possible el nou Hospital鈥, ha manifestat Roig茅, que ha recordat que Jordan va acusar-la de comprar uns terrenys que no eren aptes.

Un cop m茅s s鈥檋a demostrat que vam fer la feina ben feta, vam aconseguir un comprom铆s de la conselleria de Salut per fer el nou Hospital, juntament amb l鈥檃mpliaci贸 de l鈥檃ctual, els dos ascensors, i el p脿rquing al fossat; vam arribar a un acord amb la Sareb per comprar els terrenys i els vam posar a disposici贸 del departament. Que ning煤 busqui m茅s excuses. Insto al govern municipal i al Govern de la Generalitat a fer la feina que els pertoca i agilitzar els tr脿mits per fer possible la construcci贸 de l鈥橦ospital鈥, ha concl貌s Roig茅.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

62 + = 69

脷ltimes not铆cies