HomePolíticaJunts per Tortosa reprèn les visites als barris per seguir recollint propostes

Junts per Tortosa reprèn les visites als barris per seguir recollint propostes

Junts per Tortosa reprèn les visites als barris per seguir recollint propostes, opinions i suggeriments. Es tracta d’un seguit de visites que ja s’havien dut a terme en altres moments al llarg del mandat, excepte durant la pandèmia i que tenen per objectiu poder escoltar la ciutadania. D’aquesta manera, la formació que lidera el govern a Tortosa estableix un altre canal per tal que la ciutadania pugui fer arribar les seues idees i propostes, que es tindran en compte i s’analitzaran per poder-les incloure al programa electoral.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha detallat que “per a la nostra formació és fonamental escoltar la ciutadania i prendre nota de les seues inquietuds, escoltar totes les opinions i recollir les seues propostes per tal de poder seguir transformant la ciutat”. “De les més de cent propostes de millora recollides durant la campanya de barris del 2022, el 80% ja s’han dut a terme o s’estan finalitzant”, ha explicat l’alcaldessa, qui ha reivindicat la transformació de la ciutat duta a terme els darrers anys: “hem actuat a tots els barris i pobles de Tortosa, amb grans actuacions urbanístiques però també en aquelles que suposen continuar millorant la via pública, que són també molt importants, sobretot per al veïnat”.

Foto: Cedida

L’equip de Junts per Tortosa també aprofita les visites per fer balanç de les actuacions dutes a terme als barris, amb uns butlletins personalitzats on es pot trobar l’obra de govern que s’ha realitzat aquest mandat. Uns documents gràfics de les accions dutes a terme que també es poden trobar a les xarxes socials i la web de la formació municipalista.

Junts per Tortosa explica que “a més dels gran projectes també ha actuat a un centenar de voreres, eliminant també les barreres arquitectòniques, arranjant camins, asfaltant carrers, renovant l’enllumenat, instal·lant nous parcs infantils a tots els barris i plantant més de 600 arbres nous, amb l’objectiu de fer una Tortosa més verda“. En aquesta línia, Meritxell Roigé ha apostat per “seguir treballant per construir una ciutat millor i amb més oportunitats per a tothom”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies