HomePolíticaJunts per Tortosa acusa el Consell Comarcal del Baix Ebre d'executar l'obra de la...

Junts per Tortosa acusa el Consell Comarcal del Baix Ebre d’executar l’obra de la via verda saltant-se la llicència municipal

El regidor de Junts per Tortosa, Domingo Tomàs, ha manifestat que l’execució de les obres de la via verda per part del Consell Comarcal del Baix Ebre ha estat pèssima, i que “des de Junts per Tortosa volem fer constar també les queixes del veïnat de la zona i dels propietaris de finques agrícoles i altres activitats industrials”. Tomàs ha explicat que el dia 9 de desembre, l’alcaldessa de Tortosa va donar trasllat al president del Consell Comarcal, Xavier Faura, que el projecte que estaven executant no garantia la compatibilitat dels vehicles i el nou vial ciclista, com tampoc l’accés a finques particulars sense incomplir la confosa senyalització horitzontal.

Segons Junts per Tortosa tot i aquest advertiment, ahir 17 de desembre el Consell Comarcal va instal·lar pilones i elements físics, amb l’agreujant de la inseguretat que suposen. “Després d’un segon requeriment, el Consell Comarcal ha començat a retirar aquestes pilones”, ha dit Tomàs. En aquesta línia, el regidor ha explicat que s’ha incomplert allò que advertia l’alcaldessa, ja que l’amplada mínima al camí de 2,48 metres resulta inexistent en molts punts entre l’accés al camí des de la rotonda d’Anguera fins al centre de tecnificació del Rem.

El regidor ha manifestat que “l‘obra executada no dóna compliment en la seua totalitat a la llicència atorgada i que l’execució de l’obra obliga els vehicles en diferents punts a circular totalment pel carril bici”. Tomàs ha llançat un missatge a Xavier Faura i Jordi Jordan, responsables polítics del Consell Comarcal i d’aquest projecte: “Fixant-nos en este tram de la nova via verda, queda demostrada la gestió que tindria la ciutat si fos governada pels senyors Faura i Jordan”

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 7 =

Últimes notícies