HomeUrbanismeTortosa renova l'enllumenat de tota l'avinguda Colom, a Ferreries, amb la instal·lació...

Tortosa renova l’enllumenat de tota l’avinguda Colom, a Ferreries, amb la instal·lació de 78 noves lluminàries

L’Ajuntament de Tortosa està duent a terme les obres de renovació de l’enllumenat a l’avinguda Colom, a Ferreries. L’actuació s’estén des del pont de l’Estat fins a l’avinguda de Marcel·lí Domingo (C-12), al llarg de tot el tram de via. Suposa la substitució dels 39 bàculs existents per uns altres de nous que permetran duplicar el nombre de lluminàries, situant-les en 78. Els nous fanals són més alts que els actuals i permeten il·luminar, a la vegada, tant la vorera com la calçada. Això permetrà evitar la reducció de la il·luminació que es produïa per les capçades dels arbres.

Este matí, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada dels regidors de Serveis, Domingo Tomàs, i del barri de Ferreries, Ximo Martorell, a més del president de l’Associació de Veïns, Joan Carles Bonfill, ha explicat els detalls de l’actuació. L’alcaldessa ha destacat que el nou sistema d’enllumenat, de tecnologia LED, permetrà guanyar en sostenibilitat i eficiència energètica, ja que redueix el consum d’electricitat. El cost de l’actuació se situa en 95.200 euros.

Roigé ha recordat que esta és una de les actuacions de millora a la via pública que s’estan duent a terme al conjunt de la ciutat, dins dels 3 milions d’euros que s’inverteixen en diferents actuacions com ara tasques d’asfaltatge o renovació de voreres. De la mateixa manera, ha assenyalat que en els últims mesos també s’han dut a terme altres millores de l’enllumenat en altres zones de la ciutat: als carrers Sant Lluís, Santa Clara i Sant Francesc, al barri de Santa Clara; al carrer de Benifallet i la pujada al Parador, a Remolins; o al passeig de Joan Moreira i al carrer Rosa Maria Molas, aprofitant les obres d’arranjament de voreres que s’han dut a terme a la zona de Vora Parc.

En els pròxims dies també està previst que comencen altres obres de millora a la via pública, com la renovació de la vorera al carrer Mas de Barberans i a altres voreres de l’entorn. També a Ferreries, estan previstes obres d’arranjament de la vorera del carrer Alcanyís, que també inclouran la renovació de l’enllumenat. Pel que fa a Vora Parc, les tasques de renovació de les voreres iniciades a l’entorn continuaran amb els carrers Sebastià Juan Arbó i Mossèn Manyà.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 8 =

Últimes notícies