HomeSense categoriaJuntsxAmposta denuncia que el govern local no complix el reglament dels mitjans...

JuntsxAmposta denuncia que el govern local no complix el reglament dels mitjans de comunicació

EDICIÓ PAPER // El partit de JuntsxAmposta (JxA) denuncia que el govern municipal no complix el reglament dels mitjans de comunicació públic i silencia l’oposició. 

L’any 2013, ERC va aprovar un reglament per als mitjans públics d’Amposta en què hi posa explícitament que les informacions aparegudes als mitjans municipals havien de regir-se pel respecte mutu i sense vulnerar l’honor d’una persona o entitat. Des de JxA recorden una entrevista a l’alcalde en què els titllava de “mals ampostins” per criticar el funcionament d’equipaments i serveis de la ciutat, o de “mentiders” per l’anunci que hi havia un cas positiu per coronavirus en una de les activitats organitzades pel consistori i que l’alcalde va rebatre dient que no s’havia de generar més alarma social sinó contrastar la informació amb les fonts oficials. Quant al reglament per a la ràdio, JxA assenyalen que no han tingut dret a rèplica quan una informació els ha afectat, ni han estat entrevistats un cop a l’any, ni a l’inici de mandat, ni un cop han transcorregut els primers 100 dies. A la premsa escrita, es queixen que al Consell de redacció no hi ha cap membre de l’oposició ni tampoc se’ls ha entrevistat. 

Per tot això, apunten que no hi ha transparència i que no es dona veu a tots els grups municipals, siga en mitjans escrits com a la ràdio. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 35 = 41

Últimes notícies