HomeEconomiaKronospan explica en un vídeo perquè ha apostat per Tortosa

Kronospan explica en un vídeo perquè ha apostat per Tortosa

Després que el ple extraordinari de l’ajuntament de Tortosa aprovés inicialment este divendres al matí, la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en els terrenys que ocupa el polígon industrial Catalunya Sud. Un tràmit necessari per fer possible la implantació de l’activitat industrial de Kronospan, que ahir dijous es va donar a conèixer que destinarà una inversió de més de 200 milions d’euros en la construcció d’una planta per a la fabricació i distribució de taulers de fusta. L’aprovació del POUM ha comptat amb la unanimitat de tota la corporació.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha agraït a tots els grups el seu vot favorable ja que “és molt important que avui fem l’aprovació per unanimitat. Els agraeixo la responsabilitat, perquè sense esta modificació urbanística no podríem portar a terme la implantació d’esta indústria“, que ha recordat que suposarà un revulsiu per a l’activitat de Tortosa i de la resta de les Terres de l’Ebre.

Aquest migdia a través de les xarxes socials de l’ajuntament han fet públic un vídeo en el qual es l’aposta de Kronospan per Tortosa i n’explica els motius. El director general agraeix la feina feta per l’equip que encapçala l’alcaldessa Meritxell Roigé i explica que “sense l’ajuda de l’Ajuntament la implantació no seria possible“. Des de la casa consistorial es congratulen d’aquesta notícia destacant que “Seguim creant llocs de treball i futur per a Tortosa i les Terres de l’Ebre!“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 34 = 39

Últimes notícies