HomeSocietatKronospan ha generat el primer tauler de fusta

Kronospan ha generat el primer tauler de fusta

En fase de proves la planta de Kronospan ha generat el primer tauler de fusta, una acció que entra dins dels plans de l’empresa de cara a continuar duent a terme el calendari fins a arribar a l’inici de la producció general.

Foto: Cedida

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, va compartir en xarxes socials el simbolisme del moment, destacant que era un dia molt important per l’empresa i la ciutat, “perquè a partir d’aquesta fase de proves que comença amb la generació del primer tauler, es consolida allò que hem vist créixer des del primer moment fins a arribar al que serà una gran implantació industrial“.

Foto: Cedida

Les naus que estan al polígon industrial Catalunya Sud, als termes municipals de Tortosa i l’Aldea, són d’unes grans dimensions, amb 95.000 metres quadrats de factoria, en uns terrenys que ocupen 27 hectàrees. Mentrestant es continua treballant en l’ampliació de l’actual polígon, tal com preveu el planejament urbanístic de Tortosa, que ha de permetre el creixement en 130 hectàrees més per tal de donar resposta a les noves implantacions industrials que es puguen generar al voltant de Kronospan o d’altres indústries interessades a ubicar-se a la ciutat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies