HomeCulturaL'Ajuntament del Perelló convoca l'11è Premi Fotogràfic i Pintura

L’Ajuntament del Perelló convoca l’11è Premi Fotogràfic i Pintura

L’Ajuntament del Perelló convoca  els premis de cultura en la seua onzena edició, dos de fotografia i un de pintura per tal d’homenatjar els seus artistes i fomentar l’activitat creativa, com a eina de desenvolupament personal, local i nacional.

Als premis hi podrà optar qualsevol persona, professional o aficionada, amb obres inèdites i que no hagen estat guardonades en altres concursos, ni presentades en altres premis pendents d’adjudicació.

Al premi de fotografia Antonio Gonzalvo,  la temàtica és oberta, però sobre un paisatge o esdeveniment del Perelló, de l’any en curs. Les fotografies s’han de presentar en format digital (enregistrat amb un CD), així com la imatge amb una dimensió de 30×40 cm (tant amb disposició horitzontal com vertical). Pot ser amb color o blanc i negre. Cada autor podrà presentar un màxim de 2 fotografies.

En el premi de fotografia Josep Diloli, les condicions són les mateixes que l’anterior, però la temàtica de les fotografies serà lliure. En els dos premis, els tres primers rebran 300, 200 i 100 euros respectivament. Cada autor podrà presentar un màxim de 2 fotografies. 

Les obres guanyadores i les finalistes seran mostrades en una exposició col·lectiva.

El premi Amadeu Pallarés Lleó de pintura serà de temàtica oberta, i amb un únic premi dotat amb 500 euros. Les obres premiades quedaran en propietat de l’Ajuntament i formarà part del fons artístic.

El termini de presentació de les fotografies i pintures finalitza el dia 16 de novembre del 2020 a les 13 hores. Les obres s’han de presentar personalment a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament del Perelló (11è Premi Fotogràfic – Antoni Gonzalvo), C. Lluís Companys, 2, 43519 El Perelló, o bé amb un enviament per correu postal certificat, a l’adreça detallada.

El jurat estarà foramt per persones vinculades i professionals del  món de la fotografia i pintura. El veredicte es farà públic el dia de l’entrega dels premis, que serà el dia 20 de novembre del 2020 i es comunicarà amb antelació suficient als premiats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

42 + = 52

Últimes notícies