HomeSense categoriaLa Banda de música Manel Martines i Solà incorpora deu membres

La Banda de música Manel Martines i Solà incorpora deu membres

L’Escola de Música Manel Martines i Solà de Jesús ha celebrat aquest cap de setmana la festivitat de Santa Cecília amb diverses activitats per al seu alumnat i també per a tot el poble. 

Enguany, la festivitat ha servit per formalitzar l’entrada a la Banda Manel Martines i Solà de deu nous músics: tres flautistes, dos percussionistes, dos oboistes, dos saxofonistes i un trompetista. La Banda va recórrer els carrers del poble per anar a cadascun dels domicilis dels nous músics: Laia Queral, Marta Arasa, Georgia Fairclough, Arnau Salvatella, Anuar Ennaji, Maria Delgado, Mireia León, Cinta Torrejón, Ainhoa Queral i Pau Ferré. Allí, el director Agustí Roé i la regidora Susanna Gómez els posaven a la solapa de l’americana el fermall amb l’instrument corresponent i l’escut del poble.

En acabar la cercavila i ja amb la banda completa, es va realitzar la missa amb l’Orquestra de Guitarres dirigida per Paco Prieto i amb la col·laboració d’alumnes a les lectures i a les ofrenes. I posteriorment, gran concert de Santa Cecília amb quatre peces, la darrera interpretada per tots els membres de l’escola: banda, orquestra de guitarres, cor infantil, cor adult i els solistes Lluís Bel i Jèssica Garcia.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

54 + = 56

Últimes notícies