HomeEconomiaLa cadena Mood de cuina japonesa obrirà el seu primer bufet lliure...

La cadena Mood de cuina japonesa obrirà el seu primer bufet lliure de gran format a Roquetes

L’empresa xinesa Mood, una cadena de cuina japonesa amb diversos restaurants a Catalunya, obrirà el seu primer bufet lliure de gran format a Roquetes (Baix Ebre). El grup ha adquirit una nau de 1.300 metres quadrats al polígon de la Ravaleta, a tocar de la carretera C-12, i crearà un impactant local amb diferents espais, “molt innovador” i amb capacitat per a 300 comensals. L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha destacat la trentena de llocs de treballs directes que crearan amb el restaurant així com molts d’altres d’indirectes per proveir el servei. La junta de govern del consistori atorgarà dimarts vinent la llicència d’obres mentre es tramita en paral·lel la llicència d’activitats. La previsió és obrir el restaurant bufet al setembre.

Com han explicat el Juan i la Diana, responsables de l’empresa xinesa, la cadena Mood té restaurants al país, com és el cas de Tarragona, Reus i també Tortosa, però han vist en la nau del polígon la Ravaleta, l’oportunitat per crear el seu primer bufet lliure “de gran format“. El disseny del local arriba des de Milà, amb una aposta “espectacular” per espais diferenciats, amb molta llum i la destacada presència de les plantes i de l’aigua. La inversió serà “important“, però encara no està quantificada definitivament.

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha destacat “el dinamisme” que la nova activitat aportarà al polígon industrial de Roquetes i a la ciutat i ha destacat que el seu impacte serà “territorial“. Serà un dels pocs locals de restauració amb alta capacitat, de 300 persones, on se servirà cuina japonesa amb el model de bufet lliure. D’entrada es crearan entre 30 i 35 llocs de treball directes. Garcia també ha remarcat la seva “bona ubicació“, al costat de la carretera C-12, entre Roquetes i Tortosa, una de les principals vies de mobilitat de la zona.

Dimarts s’atorgarà la llicència d’obres per començar a treballar en el local, mentre es fan modificacions per presentar i rebre la llicència d’activitats, amb l’assessorament de QMA Enginyers. “L’obra aferma el canvi dels últims anys de Roquetes i les Terres de l’Ebre“, ha dit l’alcalde. El municipi del Baix Ebre ha atorgat 90 llicències d’activitats en l’actual mandat, de les quals només 3 han causat baixa. “Treballem perquè continuem creixent i que en cap cas es vagi enrere“, ha afegit el batlle.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 12 = 13

Últimes notícies