HomeTerres de l'EbreLa Cambra de Comerç de Tortosa se suma al programa 45+ per...

La Cambra de Comerç de Tortosa se suma al programa 45+ per millorar les oportunitats laborals

TERRES DE L’EBRE // La Cambra de Comerç de Tortosa se suma al programa  45+ que ha posat en marxa la Cambra  d’Espanya per millorar les  oportunitats laborals als majors de 45 anys, amb l’objectiu de millorar les oportunitats d’inserció laboral de persones entre 45 i 60 anys d’edat, millorant les seves habilitats i  competències en l’àmbit digital. El programa està cofinançat pel Fons Social Europeu i serà executat per la xarxa de cambres de comerç  territorials. 

Els participants comptaran amb un equip de professionals, especialitzats en ocupació i  formació que realitzaran un acompanyament actiu al llarg de tot el programa. 

En una primera fase, l’orientador tractarà de conèixer a través d’una entrevista personal el perfil (qualificació  professional, formació i habilitats) del participant. En aquesta anàlisi s’aprofundirà especialment pel que fa al  nivell de competències digitals, per tractar-se en l’actualitat d’un coneixement bàsic i imprescindible per a  accedir al mercat laboral. 

Després d’aquesta primera fase d’orientació i per facilitar l’ocupabilitat del participant, el programa ofereix  formació en competències digitals ajustades a diferents perfils laborals, nivells de capacitació i competències. 

 

Pla formatiu de les competències digitals 

• Alfabetització digital, amb la recerca de la informació digital, organització i emmagatzematge.

• Comunicació i col·laboració, compartint recursos per crear posteriorment continguts digitals. 

• Creació de continguts digitals, tenint en compte principis de programació informàtica, creació de continguts digitals. 

• Seguretat, utilitzant la tecnologia i la informació digital per l’elaboració de dades de manera segura.

• Resolució de problemes, segons les necessitats tecnològiques de cada perfil.

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 11 = 19

Últimes notícies