HomeSense categoriaLa Cambra de Comerç de Tortosa rep el premi a “LA CONCORDIA...

La Cambra de Comerç de Tortosa rep el premi a “LA CONCORDIA 2018”

El passat dijous 13 de desembre, va tenir lloc la cerimònia i lliurament dels Premis de l’Associació per la promoció del Port de Tarragona (APPORT).

Amb la participació de diferents empreses de la província, el president del col·legi Oficial d’Agents de Duanes Sr. Manuel López, va lliurà al President de la Cambra de Comerç de Tortosa Sr. José María Chavarria el Premi CONCÒRDIA 2018.

Un premi que s’atorga a les entitats i organitzacions per la seva dedicació i compromís amb l’empresa del territori en matèria d’internacionalització.

El President de la Cambra va agrair aquest reconeixement fent referencia “Al treball que desenvolupa l’equip humà de la Cambra de Tortosa, tant en formació, programes d’acompanyament a mercats exteriors o missions comercials. I sempre comptant amb els millors professionals per minimitzar el risc i garantitzar les operacions.

Chavarria, també va destacar que la figura de l’agent de duanes i transitari és clau per assolir el millor èxit, i també va fer menció a l’eficaç intervenció en les activitats de distribució del Port de Tarragona, ja que estan contribuint a l’expansió econòmica del camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre”.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 43 = 45

Últimes notícies