HomeSocietatLa Cambra de Comerç i el Patronat de Turisme de la Diputació...

La Cambra de Comerç i el Patronat de Turisme de la Diputació reunixen a Expoebre empreses de Productes Locals de Qualitat

La Cambra de Comerç Indústria i Navegació de Tortosa i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona agruparà en un únic estand a la Fira Expoebre un total de deu empreses comercialitzadores de Productes Locals de Qualitat de les Terres de l’Ebre.

Els productes agroalimentaris de qualitat de les Terres de l’Ebre són molts i diversos, i abasten des d’arrossos, vins, olis i mels fins a peix, marisc i carn, passant per les postres, tot plegat configurant una realitat única al territori. Les empreses presents a Expoebre a Tortosa del 28 de maig a l’1 de maig són les següents:

 

Cooperativa agrícola de Godall

El Molí Nou de la cooperativa de Godall, constituïda l’any 1949, es va estrenar l’any 2003 en una finca als afores del poble, on treballen amb maquinària moderna per a elaborar els olis de tres línies diferents els verge i verge extra Molí Clapises, l’oli verge extra Lacrima Olea amb Denominació d’Origen Baix Ebre-Montsià, i l’oli Lacrima Olea Mil·lenària, elaborat a partir del fruit d’oliveres mil·lenàries.

Rústiques Faiges

Amb un molí d’oli d’última generació i una oleoteca al municipi de Roquetes, dedicada a tastos d’oli i venda de productes derivats de l’oli. Rústiques Faiges es presenta com el segell de proximitat de l’empresa Faiges, tres generacions dedicades a l’elaboració, envasament, comercialització i exportació d’oli d’oliva.

Edetària

Empresa vinícola ubicada a Gandesa, elabora vi només dels ceps i les vinyes de la seva propietat. L’objectiu és controlar tot el procés des del principi, per això, Edetària disposa actualment de 60 hectàrees de vinya. Cada vinya aporta el seu caràcter propi, que depèn de les característiques del sòl, de la situació, de l’orientació i de l’edat de la vinya.

 

Agrícola del Camp de Santa Bàrbara SCCL

Es va fundar al 1957. L’any 1960 comencen envasar els seus productes amb marca pròpia. Disposa del gènere i les instal ·lacions necessàries per a dur a terme íntegrament tot el procés per als productes de les seues marques privades, verge, verge extra i verges extra DOP Producció al camp, elaboració als molins, envasat a la seua planta d’embotellament i comercialització directa.

 

Sat apícola el Perelló. Mel Muria

Sis generacions d’apicultors, fruit de la tradició, saber fer i ofici dels mestres artesans de la família Muria, unit a la qualitat agroambiental dels nostres camps i a les més avançades tecnologies han permès crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat. A Expoebre presentaran la nova marca de la mel artesanal La Paquita.

 

Algueró Montesó

Des de fa tres generacions la família Algueró Montesó s’ha dedicat a l’engreixament de vedells per al subministrament de canals a carnisseries de tota la comarca del Baix Ebre. Ubicats al terme de Tortosa tenen una granja on cuiden els seus vedells buscant sempre la màxima qualitat i benestar animal.

 

Cambra arrosera del Montsià

Cultiven els seus arrossos exclusivament al parc natural de delta de l’Ebre, un lloc privilegiat on la Mediterrània es troba amb les aigües del riu Ebre. Aquestes peculiaritats, juntament amb el saber fer de la cooperativa fan que el seu arròs ofereixi qualitats excel·lents, com el color blanc perlat dels seus grans i una capacitat excepcional d’absorció i retenció dels sabors.

 

L’Horta de Carme

La importància del menjar sa i ecològic a Camarles. L’agricultura ecològica té molts avantatges indubtables davant de la producció convencional. No només perquè es produeixen aliments d’alta qualitat que beneficien la salut dels seus consumidors, sinó també perquè són grans aliats socials i mediambientals

 

Xocolates CREO

El Xocolate CREO es produeix a la Fàbrica-Museu de Tortosa seguint la recepta original de 1941. De forma artesanal, autèntica i amb la cura de mestres xocolaters, peça a peça i amb els millors ingredients. Com ells expliquen, així ho van aprendre dels seus avis.

 

Musclarium

L’empresa ubicada a la Ràpita aposta clarament pels productes de proximitat i de qualitat. S’han plantejat que una de les seues missions és la de promocionar i realçar els musclos les ostres i el peix i marisc de la badia. També promocionen els productes agroalimentaris que es cultiven o elaboren dins de l’àmbit territorial de les comarques de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 40 = 50

Últimes notícies