HomeSocietatEl PPA del CAT visita la planta potabilitzadora de l’Ampolla

El PPA del CAT visita la planta potabilitzadora de l’Ampolla

La primera sessió de l’any 2022 ha constat d’un monogràfic sobre la qualitat de l’aigua distribuïda pel Consorci d’Aigües de Tarragona.

Els membres del Panel Públic Assessor del CAT s’han reunit aquest dijous 28 d’abril a l’estació de tractament d’aigua potable.

La sessió ha comptat amb la presència del president del CAT, Joan Alginet, que ha aprofitat per donar la benvinguda als panelistes a les instal·lacions de l’Ampolla i ha assegurat que “el PPA del Consorci és un instrument clau per donar a conèixer l’activitat de l’ens a tota la societat i ha agraït als panelistes la seva tasca com a difusors de coneixement en el seu entorn” a més ha afegit que “és una eina molt potent i oberta a tots els sectors de la societat que vulguin participar d’un diàleg sincer i transparent amb l’organització”.

El monogràfic sobre la qualitat de l’aigua ha començat amb una presentació per part del director gerent del CAT, Josep Xavier Pujol, que ha explicat com treballa l’organització en un dels eixos essencials de la seva activitat com és la qualitat de l’aigua distribuïda als consorciats. En aquest sentit, la sessió ha continuat amb la visita al LQAIGUA (Laboratori de Qualitat de l’Aigua) per part de la directora tècnica de les instal·lacions, la Sra. Josepa Fàbregas, que ha mostrat els diferents àmbits del laboratori i quins paràmetres analitza cadascun d’ells. En tot moment els panelistes han pogut resoldre tots els dubtes sobre la qualitat de l’aigua i la seva gestió.

Finalment, els membres del PPA també han visitat altres instal·lacions de la planta de tractament d’aigua potable com el dipòsit d’aigua crua i la sala de control.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 9 = 16

Últimes notícies