HomeSuccessosDesmantellen un punt de venda de cocaïna en un domicili en el...

Desmantellen un punt de venda de cocaïna en un domicili en el qual residien dos menors d’edat a l’Ampolla

Agents de la Policia Nacional a la fi del mes de novembre de l’any passat tenien coneixement de la possible existència d’un punt negre de droga en la localitat de l’Ampolla, a Tarragona, en la qual una parella amb dos nens petits estaria suposadament distribuint cocaïna des del seu domicili.

Això hauria suposat grans problemes de convivència als veïns que haurien de veure diàriament i a altes hores de la matinada, gent entrar i sortir per a adquirir la substancia estupefaent. A més, per a facilitar l’entrada d’aquests últims, els detinguts haurien fracturat el pany de la porta d’entrada perquè anés més fàcil i ràpid l’accés a l’habitatge.

Després de les primeres recerques es constata l’existència del punt de venda de droga en confiscar cocaïna a dos clients que van accedir a l’habitatge, per la qual cosa s’inicia aquesta recerca conjunta.

Es va poder comprovar com el principal investigat viatjava de manera habitual a Castelló, coincidint un d’aquests viatges amb l’inici de la Setmana Santa, sent l’Ampolla visitat en aquestes dates per un elevat nombre de turistes, per la qual cosa es va sospitar que pogués anar a adquirir subministraments de substància estupefaent per a la seva venda durant les festes.

Una vegada es troba de tornada cap al seu domicili, se li intercepta per part dels agents de Policia Nacional i de la Policia Local de l’Ampolla, detenint al mateix en la zona del Barranc de Sant Pere, en la localitat de l’Ampolla, trobant en la cadireta del seu bebè de 20 mesos, a l’interior d’un mitjó, 240,26 grams de cocaïna de gran puresa, en “roca”.

La fase operativa va culminar amb el registre del domicili dels investigats passant a disposició judicial l’home, romanent la dona detinguda el temps mínim imprescindible, donant-li prioritat a la cura i atenció dels dos menors d’edat que vivien amb la parella, de 20 mesos i 11 anys d’edat.

De manera coordinada la Comissaria Local de Tortosa de Policia Nacional juntament amb la Policia Local de l’Ampolla (Tarragona) van aconseguir desmantellar aquest actiu punt de droga de cocaïna, facilitant de nou la convivència entre els veïns.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 59 = 63

Últimes notícies