HomeEducaci贸La CGT, Intersindical, el Sindicat d'Estudiants i SEPC exigeixen el cessament de...

La CGT, Intersindical, el Sindicat d’Estudiants i SEPC exigeixen el cessament de la direcci贸 de l’Institut de l’Ebre

Els sindicats CGT, Intersindical, Sindicat d’Estudiants i SEPC insisteixen en exigir responsabilitats pel cas de les irregularitats de pr脿ctiques d’alguns alumnes de formaci贸 professional de l’Institut de l’Ebre, ratificades per la Inspecci贸 de Treball. En un comunicat reclamen el cessament de la direcci贸 del centre i la dimissi贸 de l’inspector d’Educaci贸, ja que “han d’assumir responsabilitats donat que fa molts anys que es donen aquestes irregularitats al centre“, segons haurien reconegut des dels serveis territorials. Els sindicats alerten que l’assumpte de les pr脿ctiques irregulars “茅s paradigm脿tic” de les “implicacions” que pot tenir la implementaci贸 de l’FP Dual universal “sense recursos ni acompanyament“.

En el comunicat dels sindicats CGT, Intersindical, el Sindicat d’Estudiants i SEPC, s’assenyala que l’augment d’hores de pr脿ctiques “sense precedents” que suposar脿 la formaci贸 professional dual, incrementa “el risc” que els alumnes es converteixin “en m脿 d’obra precaritzada, obedient i acr铆tica” i que continuar脿 “aprofundint en la privatitzaci贸 encoberta” de la formaci贸 professional. Tamb茅 remarquen que els professors patiran un increment “de les tasques administratives pr貌pies d’una ag猫ncia de col路locaci贸“.

Els representants sindicals denuncien que el cas de l’Institut de l’Ebre 茅s un exemple “del mal 煤s que fan algunes direccions dels decrets de plantilles i de l’autonomia de centres” i reclamen a Educaci贸 dels tres decrets m茅s lesius de la LEC.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

5 + 2 =

脷ltimes not铆cies