HomeSense categoriaLa cinquantena edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper d'Amposta haurà...

La cinquantena edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper d’Amposta haurà d’esperar fins al 2021

MONTSIÀ // La celebració de la cinquantena edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper d’Amposta haurà d’esperar-se fins al 2021, després que l’ajuntament de la capital del Montsià haja anunciat l’ajornament d’este certamen. Enguany, s’estava preparant una edició especial per celebrar l’efemèride i s’havia decidit traslladar el concurs fora de les Festes Majors, així com s’estava treballant des de la regidoria de Festes del consistori, conjuntament amb les modistes d’Amposta i programant diverses activitats amb els centres educatius de la població, el Museu Terres de l’Ebre i la Biblioteca Sebastià Joan Arbó que s’havien d’allargar un parell de mesos. 

Segons ha explicat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, “ens hauríem pogut plantejar fer els vestits de paper un cop passades totes les fases de la desescalada, però per a una efemèride tan important considerem fonamental poder fer totes les activitats paral·leles que teníem previstes; és per això que hem decidit ajornar aquesta celebració per a l’any que ve”.

Per la seua banda, el regidor de Festes de l’Ajuntament, Ramon Bel, ha explicat que es continuarà treballant per fer realitat les activitats previstes. Una nova imatge dels vestits de paper i una exposició al Museu Terres de l’Ebre en què s’explique la història d’esta tipologia de vestits i on es mostren alguns dels guanyadors d’estos anys, xerrades divulgatives o activitats als centres educatius eren algunes de les activitats que tenien previst realitzar en la cinquantena edició. “De fet hi ha centres d’educació que han treballat amb els seus alumnes i de manera confinada els vestits de paper com a una activitat educativa”, destaca el regidor.

El consistori decidirà les noves dates per als vestits de paper, que es preveu que siguen al juny de l’any vinent, un cop planifiquen el calendari del 2021. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies