HomeTerres de l'EbreLa Clínica Terres de l'Ebre incorpora un analitzador de proves PCR i...

La Clínica Terres de l’Ebre incorpora un analitzador de proves PCR i fa test d’antígens als pacients simptomàtics

TERERS DE L’EBRE //  La Clínica Terres de l’Ebre, centre sanitari públic de Tortosa de titularitat municipal, ha incorporat nous sistemes de detecció de la covid-19. D’una banda, des del passat 7 d’octubre es fan test d’antígens que donen els resultats en 15 minuts en pacients simptomàtics.

En aquest període se n’han fet més de 180. Des de la setmana passada la Clínica disposa d’un analitzador d’última tecnologia per fer les proves PCR-RT per detectar covid-19 o grip A/B i poder donar un diagnòstic diferencial del pacient en la temporada de grip. Finalment, ja funciona al centre una cabina de flux laminar classe 2, per al tractament de mostres biològiques amb sospita de coronavirus.

La introducció dels tests d’antígens és fruit de la col·laboració amb el Laboratori de Referència de Catalunya, adjudicatari de la licitació de la gestió del laboratori de la Clínica Terres de l’Ebre.

Les noves eines amb què s’ha dotat la Clínica Terres de l’Ebre permeten donar els resultats als pacients “amb la urgència que requereix el moment” i millorar el temps de resposta del diagnòstic.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

49 + = 55

Últimes notícies