HomeSalutLa Clínica Terres de l’Ebre revalida per tercer any el premi TOP...

La Clínica Terres de l’Ebre revalida per tercer any el premi TOP 20 de gestió hospitalària

La Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa ha tornat a obtindre el premi TOP 20 en la categoria de gestió hospitalària global, que atorga la consultora privada IQVIA. D’esta manera, el centre de salut pública de titularitat municipal ha estat reconegut com un dels centres de l’Estat espanyol amb el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics, introduint indicadors d’eficiència al costat dels de qualitat i adequació.

Enguany, a més, hi ha hagut un rècord de participació, amb un total de 185 hospitals. El 2021 i el 2022 la Clínica Terres de l’Ebre ja va rebre este premi TOP20 i, enguany l’ha revalidat per tercer cop.

El programa Hospitals TOP 20 avalua els centres basant-se en indicadors objectius aconseguits a partir de dades registrades de forma rutinària i oferix al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, adequació i eficiència. Els concedix la consultora de serveis sanitaris IQVIA, amb l’objectiu d’identificar els estàndards de bona pràctica i reconèixer la feina dels centres que han obtingut el millor resultat en el procés d’avaluació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 59 = 61

Últimes notícies