HomePolíticaLa coalició de progrés Movem Tortosa-PSC proposa reordenar el passeig de l’Ebre...

La coalició de progrés Movem Tortosa-PSC proposa reordenar el passeig de l’Ebre i fer aparcaments

La coalició Movem TortosaPSC ha anunciat que continua treballant en la millora de la mobilitat i de l’estacionament arreu del municipi. La seua intenció és tirar endavant un estudi complet de la ciutat a partir del 29 de maig, per a aconseguir una correcta planificació del trànsit urbà. Tot i això ja ha començat a dissenyar diverses solucions sorgides de les successives reunions amb veïns i comerciants dels diferents barris de la ciutat. Concretament, després de diverses reunions amb l’Associació de Veïns de Ferreries-Sant Vicent i amb particulars del barri, la coalició està elaborant una nova proposta per a esta zona. Així, segons han explicat Jordi Jordan i Víctor Grau, “tenim la intenció de fer una intervenció integral al passeig de l’Ebre, per a respondre a les necessitats que ens han fet arribar els veïns. La nostra intenció és alliberar un dels carrils per a crear nous estacionaments de vehicles en bateria, per a cotxes i motocicletes, així com ampliar les places per a persones amb mobilitat reduïda i zones de càrrega i descàrrega“.

Segons l’alcaldable Jordi Jordan, “el fet de convertir el vial en una avinguda d’un únic sentit, entre els números 62 i 32, permetrà reduir la velocitat de la via fent-la més amable per a la ciutadania“. El líder socialista Víctor Grau ha explicat que l’ordenació de la circulació es faria compatible fent ús de la Llarga Sant Vicent i dels carrers perpendiculars que uneixen les dues vies. En definitiva, han destacat Jordan i Grau, “des de la nostra coalició, Movem Tortosa-PSC, seguim treballant en la pacificació vial i la reforma d’una via tant important en l’entramat del barri i de la ciutat com és el Passeig de l’Ebre, al barri de Ferreries“.

Esta nova proposta d’ordenació del trànsit, se suma a les que la coalició de progrés ja ha donat a conèixer les darreres setmanes per a resoldre la problemàtica de l’aparcament a la ciutat de Tortosa. Entre altres, Movem Tortosa-PSC preveuen noves zones d’aparcaments en superfície a Ferreries i als antics terrenys de Renfe, així com la reestructuració, l’ampliació i l’adaptació dels aparcaments existents a la zona del monument Rafel Vidiella a Remolins i dels carrers propers a l’Escola de la Mercè.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 84

Últimes notícies