HomePolíticaXavier Faura presenta els 31 membres que formen la candidatura d'ERC a...

Xavier Faura presenta els 31 membres que formen la candidatura d’ERC a Tortosa

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre i candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Tortosa, Xavier Faura, ha presentat avui les 31 persones que formen l’equip que encapçala i amb què concorrerà a les eleccions municipals del 28 de maig. La llista, que ha estat aprovada per unanimitat per l’assemblea de militants d’Esquerra Tortosa, és cremallera, és a dir, un 50% són dones i combina l’experiència amb la renovació.

Presentem una candidatura progressista, republicana, independentista, preparada per a liderar el canvi i que ofereix el millor projecte per Tortosa, perquè estem convençuts que Tortosa necessita més”, ha manifestat Faura, que ha presentat els membres de la llista al local de campanya, situat davant del mercat municipal.

La candidatura d’ERC incorpora al número 2 la directora dels serveis territorials d’Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà; mentre que els llocs 3, 4 i 5 són ocupats respectivament per Josep Rima, regidor d’ERC; Maria Jesús Viña, diputada al Parlament i regidora i Pilar Caballé, directora dels serveis territorials de la Presidència i regidora.

També hi ha noves incorporacions com la de Roger Rodríguez (número 6), tècnic superior en turisme i que actualment treballa a l’oficina de turisme de l’Ampolla; Ernest Redó, mestre i músic (número 14); Yolanda Calau, veïna dels Reguers i tècnica en cures auxiliars d’infermeria (número 15); Lluïsa Fores, mestra jubilada (número 17); Blai Batista, músic i coordinador de l’Agrupació d’Entitats Gitanes dels Països Catalans (número 18) i Maria José Llamosí, que treballa al servei de neteja i també com hostessa als serveis territorials de Cultura i Vicepresidència (número 19). I tanca la candidatura Josep Rodríguez, net de l’últim alcalde republicà, Josep Rodríguez, afusellat pel franquisme. “Josep Rodríguez va ser un bon alcalde, un alcalde que en un moment molt difícil va treballar per tota la ciutadania. Tortosa necessita un alcalde que treballe per tots els tortosins i tortosines, per la gent que viu a tots els barris i pobles, un alcalde que governe amb valors republicans”, ha dit Faura.

Els republicans asseguren que la candidatura “combina l’experiència, la capacitat de gestió, l’empatia i la facilitat per construir aliances amb les principals institucions del país“. A més, Faura ha destacat la vàlua i el compromís de totes les persones que integren la llista.

Després de setze anys de govern dels mateixos, la gent d’Esquerra Republicana presentem una candidatura preparada per a liderar el canvi a l’Ajuntament de Tortosa. Nosaltres no necessitem ajuntar-nos amb altres formacions polítiques per defensar el nostre projecte de ciutat que es basa en tres eixos: una ciutat més amable, més cohesionada i orgullosa de ser la capital de les Terres de l’Ebre”, ha conclòs l’alcaldable republicà.

La candidatura d’ERC Tortosa:

 1. Xavier Faura
 2. Mar Lleixà
 3. Josep Rima´
 4. Maria Jesús Viña
 5. Pilar Caballé
 6. Roger Rodríguez
 7. Alina Ciurescu
 8. Manel Martínez
 9. Trini Lleixà
 10. Aleix Borràs (Jovent Republicà)
 11. Àngels Pallarès
 12. Ismael Eixarch
 13. Irene Fornós
 14. Ernest Redó
 15. Yolanda Calau
 16. Pau Galiana
 17. Lluïsa Forés
 18. Blai Batista
 19. Maria José Llamosí
 20. Montserrat Ingla
 21. Josep Rodríguez

Suplents

 1. Damià Grau
 2. Elsa Pla
 3. Juanjo Subirats
 4. Yolanda Domingo
 5. Aleix Guitart
 6. Tere Villó
 7. Miquel Barberà
 8. Hamida LarsiHassani
 9. Jesús Auré
 10. Maria Salvany (Jovent Republicà)
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

83 + = 85

Últimes notícies