HomeMobilitatUlldecona, Alcanar i Vinaròs acorden impulsar una taula de mobilitat per millorar...

Ulldecona, Alcanar i Vinaròs acorden impulsar una taula de mobilitat per millorar el servei ferroviari

Aquest matí l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, i els alcaldes d’Alcanar i Vinaròs, Joan Roig i Guillem Alsina, han mantingut la seva tercera trobada d’aquest mandat per a posar en comú les principals reivindicacions de cada localitat, així com enfortir encara més la col·laboració dels governs municipals en les qüestions i demandes que afecten els tres municipis. La trobada ha servit per acordar la creació d’una taula de mobilitat, que es posarà en marxa a partir del mes de juny, per a sol·licitar la millorar de la connexió ferroviària amb Barcelona i València.

L’objectiu comú és la posada en marxa de més trens, però sobretot la reducció del temps de viatge, actualment amb una duració d’unes sis hores entre les dues capitals. Dins l’àmbit de les comunicacions també s’ha tractat sobre les obres d’adequació de la N-238 que executa el Govern Central, que preveu finalitzar les feines en el termini previst, al tercer trimestre d’aquest any.

D’altra banda, durant la trobada també s’ha parlat de la seguretat entre els tres municipis, amb la finalitat de continuar amb la coordinació de les Policies Locals en tasques de vigilància al camp per evitar robatoris.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 60 = 67

Últimes notícies