HomePolíticaLa coalició Movem Bítem-PSC presenta al seu candidat, Ramon Baiges

La coalició Movem Bítem-PSC presenta al seu candidat, Ramon Baiges

El veí de Bítem Ramon Baiges Carcellé serà el cap de llista de la candidatura de Movem BítemPSC. Baiges ha decidit sumar-se a la coalició de progrés “perquè crec que una altra manera de gestió al poble és possible. Més propera, més participativa, més integradora de tots i cadascun dels veïns i veïnes, des del més jove fins al més gran i sense mirar colors ni partits“. Ramon Baiges té al seu darrere una àmplia candidatura que li dona suport, segons ha explicat, “està formada per persones que provenen de diferents àmbits professionals, compresos amb el poble, responsables, amb moltes ganes de treballar pel poble i que se sumen perquè guanye Bítem“. La llista de Baiges la completen Eva Ortega, Àlex Baiges, Tere Castellà, Christian Duran, Anna Castells, Sergi Ramírez, May Beneyto i Paco Ramírez.

Per tal de reactivar el poble, Movem Bítem-PSC fa mesos que treballa en el seu programa electoral, on, segons Baiges, “incloem unes propostes que han de fer de Bítem un poble on poder viure, gaudir, socialitzar i envellir dignament“. Amb el seu projecte la coalició de progrés vol “traure de la decadència el nostre patrimoni i la nostra història, per això impulsarem la rehabilitació del Mas del Bisbe i exigirem la cessió o el manteniment adient de la Masada d’en Gassol. Són un actiu molt important per a fomentar el turisme local, llocs privilegiats on es podrien celebrar diferents actes“. Un altra de les necessitats que s’han proposat cobrir és la manca de llocs de reunió per a la gent jove i per a la gent gran. Segons el candidat, “crearem un Punt jove al Casal Unió Recreativa i reprendrem les obres del casal de la gent gran. Seran espais per a activitats d’oci i formatives, amb una zona wifi“.

En un altre sentit, volen guanyar en seguretat, entre altres, recuperant la figura del policia de barri i millorant el sistema de clavegueram per a evitar inundacions, així com preveuen reubicar la parada de l’autobús i crear una nova zona d’aparcaments, un pipican i una zona verda al solar del costat dels “pisos nous“. La coalició de progrés no s’oblida de la importància de l’agricultura i preveu arranjar els diferents camins rurals.

Baiges ha remarcat que “buscarem la implicació de les entitats per a fomentar les activitats culturals i esportives com una eina de socialització i integradora“. En este sentit, ha marcat com a prioritari l’arranjament de la pista poliesportiva i el camp de futbol.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 2 = 12

Últimes notícies