HomePolíticaLa coalició Movem Tortosa-PSC presenta el seu candidat al poble dels Reguers,...

La coalició Movem Tortosa-PSC presenta el seu candidat al poble dels Reguers, Josep Lluís Borràs

Els líders de la candidatura Movem TortosaPSC, Jordi Jordan i Víctor Grau, han donat a conèixer avui al darrer dels alcaldables dels diferents barris i pobles de la ciutat que s’ha sumat a la coalició de progrés, el del poble d’Els Reguers. En aquest cas el professor Josep Lluís Borràs ha decidit apostar per la candidatura de progrés Movem Tortosa-PSC als Reguers “perquè fa quatre anys els reguerens i les reguerenques van dipositar la seua confiança en mi i van evidenciar que el poble reclamava un canvi. No vam aconseguir governar i després de quatre anys, poques coses han canviat al poble d’Els Reguers. Així que és un acte de responsabilitat tornar a presentar-me, per acabar amb el menysteniment endèmic que experimentem al nostre poble per part de l’Ajuntament de Tortosa“. I ha denunciat que “paguem els mateixos impostos que un veí de Tortosa, però a canvi no obtenim un retorn equitatiu. Tenim un poble desencisat i jo vull recuperar l’esperit col·lectiu del poble i dinamitzar els nostres espais comuns“.

Per aconseguir retornar les ganes i la vida al poble, entre altres propostes Movem Els Reguers-PSC vol adequar i potenciar els espais comuns de trobada, com les places del poble, la pista de ball d’estiu, la zona poliesportiva i l’escola municipal, així com preveu un seguit de mesures per a embellir-lo i fer-lo més amable i més atractiu als seus habitants. Amb aquesta finalitat preveu realitzar una actuació conjunta a totes les voreres i eliminar-ne les barreres arquitectòniques; substituir els contenidors i minimitzar les males olors; millorar el servei de neteja de la via pública; ampliar l’enllumenat i fer-lo més sostenible i millorar l’atenció i el manteniment dels edificis municipals com ara les escoles, el consultori mèdic, el casal de jubilats i l’ajuntament. Finalment, el candidat als Reguers proposa substituir el sostre de la pista de ball d’hivern i aprofitar per a instal·lar-hi plaques fotovoltaiques, instal·lació que es farà extensible a tots els edificis municipals, per a ser més sostenibles i abaratir la factura de la llum.

Josep Lluís Borràs és llicenciat en Geografia i Història i en Publicitat i Relacions Públiques, actualment, és professor de secundària i col·labora en diverses entitats esportives i de recuperació de la memòria històrica.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

34 + = 38

Últimes notícies