HomeSalutLa Comissió de Salut Pública aprova la tercera dosi per als majors...

La Comissió de Salut Pública aprova la tercera dosi per als majors de 50 anys i avala continuar amb els més grans de 40

La Comissió de Salut Pública ha aprovat administrar la tercera dosi de la vacuna contra la covid-19 a les persones d’entre 59 i 50 anys, començant per les de major edat dins esta franja.

La dosi de reforç s’injectarà a partir dels sis mesos de l’última dosi de vacuna d’ARNm, com és el cas de Pfizer o Moderna. A més, l’organisme també ha avalat prosseguir la inoculació de dosis de reforç amb la següent franja d’edat, de 49 a 40 anys, un cop s’haja inoculat als majors de 50. A més, en la reunió d’este dijous, la Comissió de Salut Pública ha donat llum verda a administrar la tercera dosi als menors de 60 anys que van ser immunitzats amb AstraZeneca. En este cas, la dosi de reforç s’injectarà a partir dels tres mesos de l’última dosi.

En paral·lel, l’organisme insisteix que cal prioritzar la vacunació de persones menors de 12 anys o que no hagen rebut cap dosi de la vacuna així com prioritzar la inoculació de la tercera dosi als grups més vulnerables, és a dir, els majors de 60 anys.

A més, la Comissió de Salut Pública recorda que les persones de qualsevol edat que van ser immunitzades amb la monodosi de Janssen han de rebre’n una de reforç.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 36 = 39

Últimes notícies