HomeCulturaLo Pati organitza una visita guiada a la mostra 'Abans el llenguatge'...

Lo Pati organitza una visita guiada a la mostra ‘Abans el llenguatge’ amb l’artista argentina Nora Ancarola

Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre a Amposta ha programat una visita guiada a l’exposició ‘Abans el llenguatge/Antes del lenguaje‘ de l’artista visual Nora Ancarola.

L’autora guiarà els visitants per una mostra que reflexiona al voltant de tres eixos temàtics com són la comunitat, la frontera i el llenguatge.

L’exposició consta de sis instal·lacions artístiques a l’espai expositiu a Lo Pati; el segon bloc és el que han anomenat accions deslocalitzades que s’han desenvolupat conjuntament amb la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre i ESARDI – Escola d’Art i Disseny d’Amposta i per acabar una col·laboració amb La Caníbal Edicions, que a tall de catàleg de l’exposició ha publicat un diari que recull articles filosòfics i de crítica d’art per aprofundir des de la vessant teòrica sobre tots aquells temes que nodreixen l’exposició.

Fruit de les accions deslocalitzades, a la plaça Mari Chordà, ubicada al davant de Lo Pati, es podrà veure la instal·lació Ebre, Frontera encarnada formada per pedres portades des del Poble Vell de Corbera d’Ebre, destruït durant la Guerra Civil. Al seu damunt s’hi poden llegir paraules com restauració, resiliència i reparació. A l’interior de la sala destaca la videoinstal·lació ‘On la llengua per venir’, amb projeccions que relacionen el llenguatge amb les diferències sexuals, la memòria i les qüestions d’exclusió social.

El projecte va rebre l’any passat la Beca Multiverso 2019 a la Creació en Videoart de la Fundació BBVA, amb la col·laboració del Museu de Belles Arts de Bilbao i es presenta per primera vegada en públic a Lo Pati.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies

-->