HomeSense categoriaLa comissió executiva del CSIT es reuneix a Tortosa per preparar els...

La comissió executiva del CSIT es reuneix a Tortosa per preparar els World Sports Games 2019

Tortosa acull durant tres dies les reunions de la comissió executiva del CSIT, l’organisme que impulsa els World Sports Games.

Les trobades tenen com a finalitat ultimar els detalls de les competicions, que tindran lloc del 2 al 7 de juliol a Tortosa i en diverses poblacions de les Terres de l’Ebre. Les reunions compten amb diversos representants del comitè organitzador, encapçalats pel president del CSIT, Bruno Molea. Segons ha detallat, els World Sports Games 2019 suposen un gran repte organitzatiu, i s’ha mostrat molt agraït amb la implicació de l’Ajuntament de Tortosa i de la resta de seus on es desenvoluparan els diferents esports.

Molea també ha donat a conèixer la dada d’esportistes que ja han fet reserva per viatjar fins al territori, que ha situat al voltant de 3.000: “més enllà de l’esport, els World Sports Games suposen una oportunitat per establir relacions entre les persones, per socialitzar, que en definitiva és la filosofia amb la qual treballa el CSIT”, ha apuntat el president de l’organisme.

De la seua banda, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, també s’ha mostrat satisfeta de poder acollir a la ciutat aquestes reunions per ultimar els jocs i que, a la vegada, es combinen amb una altra trobada vinculada als WSG: una vintena de jóvens de diferents països comparteixen experiències i debats aquests dies a Tortosa al voltant de l’esport, en el marc del programa europeu Young Leaders, que organitza la UCEC amb fons europeus.

El president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, també ha remarcat la capacitat organitzativa de Tortosa i de les Terres de l’Ebre, que “contribuiran a fer realitat un petit somni de país: poder acollir per primera vegada a Catalunya uns jocs esportius no federats i, per tant, no professionals”. I fer-ho, a més, en un territori que no és una capital o una gran ciutat del país: “s’ha vist que les Terres de l’Ebre tenen una capacitat hotelera, turística, i de presència i força de la gent necessària per poder acollir un esdeveniment d’aquesta magnitud”, ha dit.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies