HomeSense categoriaLa companyia elèctrica Endesa inicia els treballs de millora i retirada de...

La companyia elèctrica Endesa inicia els treballs de millora i retirada de cablejat del nucli històric de Tortosa

Aquesta setmana, operaris de la companyia elèctrica Endesa estan retirant part del cablejat aeri de carrers del centre històric, i millorant la instal·lació en aquests punts.

Concretament, estan duent a terme la retirada de part dels elements elèctrics presents, així com el soterrament del cablejat aprofitant les canalitzacions que es van instal·lar amb la reurbanització integral dels carrers a l’àmbit del Pincat. Una altra actuació suposa la millora de l’aferrament del cablejat a les parets dels immobles, per evitar la imatge de cables despenjats.

L’actuació arriba després de les gestions que ha fet l’Ajuntament, tant amb la companyia subministradora com amb el veïnat. Els treballs se centren als carrers Bonaire, Montcada i plaça de Montserrat, i continuen els que la companyia ja ha fet a la plaça Gerard Vergés.

Posteriorment, Endesa continuarà aquests treballs al carrer de la Mercè, una vegada finalitze la construcció del Palau de Justícia, i a la plaça de la Cinta, d’on retirarà els cables que passen per la façana de la catedral. Per tot plegat, durant els treballs es poden produir algunes afectacions al trànsit, tant de vehicles com de persones.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 51

Últimes notícies