HomeSense categoriaEl 24 i 25 de maig torna la Ruta de Tapes de...

El 24 i 25 de maig torna la Ruta de Tapes de l’Aldea

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de l’Aldea organitza la quarta edició de la Ruta de Tapes de Primavera amb els restaurants: Bar Coco Cafeteria, Esmel i Rodríguez (Marín), La Llar Hèctor Roda, Mas Masdeu, Pizzeria Les Xiques, Restaurant Pòdium i Restaurant La Vaqueria, que oferiran tres tapes per establiment, dos per als adults i una per als més menuts de casa (Menudes Tapes).

Adults i petits han de tenir la butlleta emplenada amb els 7 restauradors que participen per a entrar al sorteig del xec regal per valor de 100  euros (bescanviable en qualsevol establiment que participa en la ruta) per als adults, i al xec regal de 30 euros (bescanviable per Sabates i Joguines Mercè) per als petits.

Cada establiment especificarà en el seu apartat el seu propi horari de ruta de tapes. Les butlletes segellades s’hauran de dipositar a l’Ajuntament de l’Aldea abans del dia 7 de juny del 2019. El sorteig  es farà el  dia 12 de juny del 2019 a les dependències de l’Ajuntament i actuarà com a fedatari públic el secretari de l’Ajuntament de l’Aldea. Els Instagramers disposen del seu espai dins la ruta com ja és habitual.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 53 = 57

Últimes notícies